今朝、レストランの調理場で毎年恒例の『47特製・自家製野沢菜漬け』を漬ける作業を行いました。大きくてしっかりした、立派な野沢菜。そしてこの作業をするときはいつも寒い日。何だかこの感覚があると美味しい野沢菜がつけられるような気がします…。
This morning, we pickled Nozawana vegetable which will be served at 47's restaurants. The Nozawana was really fresh, and as the weather was so cold, the vegetable looked even fresher!
ピザハウスLuisの店長自ら全身に力を込めて、心を込めて漬けているところ。野沢菜ピザに使われます!もちろん野沢菜単品としてもレストランAliceでも提供しますよー。今年も美味しく漬け上がりますように!! お楽しみに~!!
Pizza house Luis' restaurant manager put his heart into making Nozawana pickles. Come and try our Nozawana pizza this winter! You can try the pickles at the restaurant Alice, too! They must be yummy!!
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