2023年3月28日火曜日

COW DAY SLOPE 予選 COW DAY Competition (English Follows)

ここ最近は日中の気温が低め。太陽の日が当たると暖かく感じるのですが、空気は冷たいです。まぁ、それもそうです。だってまだ3月末なので!! 1~2週間前のあの春のような陽気が感覚を麻痺させちゃったんでしょうね~。

というわけで雪もダレず、良い感じの締まったザラメで板も良く走り、快適に滑れました。

春休みで子供たちも多く、スキー場内が華やかになりますね!

The daytime temperatures have been low these days. It feels warm when the sun shines, but the air is cold. Well, that's just as well. Because it is still the end of March and the spring-like weather a week or two ago must have numbed my senses!

So the snow was not slushy, and the boards ran well and comfortably on the nice compact slope! Good grooming!! Spring break ends on the 6th May so many children are here and the ski resort is lively and colourful!

R3のコブも日々進化を続けています。

コブを滑れない私はコメントに難しいところもありますが、見た感じは日が当たって朝二くらいになると雪も緩んできて調子が良いように見えます。

ターンの度にイイ感じのザラメのしぶきが上がります。

The bumps at R3 continue to change on a daily basis. I can't ski the bumps, so it's hard for me to comment on them, but it looks like the snow loosens up later in the morning when the sun is shining and then it looks like it's in good shape.
Every time I made a turn, there was a nice spray of fluffy snow.

そして今日は『COW DAY SLOPE』の予選が行われました。

スタートエリアには多くのギャラリーが集まり、レベルの高い滑りを近くで見ていました。

中々目の前で見れる機会もないので皆さん目が釘付けになっていました!!

And today, the qualifying round of "COW DAY SLOPE" was held.
Many fans gathered at the start area to watch the high level of skiing up close.
It's not often you get a chance to see it right before you, so everyone's eyes were glued to the course!

ジブアイテム、ジャンプ、ジブアイテムと滑っていく中で、やはり見どころはファーストジャンプの15mキッカーでのジャンプでしょうか!!

普段上級レーンである程度レベルの高いエアーは見ているつもりですが、やはり次から次へと繰り出される大技には目を奪われます。

LineA乗車中も間近で見れてGOOD! 明日はいよいよ決勝です! お楽しみに!!

The athletes skied jib items and jumps and rode rails and boxes but the highlight was the first jump on the 15-meter kicker!

I usually watch some high level airs in the advanced lanes, but I still can't help but be amazed by the big tricks that are performed one after another.

It's good to see them up close and personal when riding the Line A lift. Tomorrow is the final!!

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