朝からずぅーーっと降りっぱなし!!
今朝の気温は上部で-10℃。スキー場としてはそんなに寒ーいという感じではないものの、今期では一番寒いって感じの気温でした。
そのおかげで降る雪はサラサラの超軽い粉雪!!
写真を撮りに行ったのは午後でしたが、午後でもコース上に新雪がいっぱい。
荒れたら終わろうと思っていても荒れないので終われない感じでした!!
It's been snowing since this morning! Today's temperature was -10℃ up on the mountain. It's not that cold for a ski resort, but I felt as if it were the coldest day of this season. Because of the cool temperature, we had very light, fine powder snow! It was in the afternoon when I headed to slopes to take some photos. Even in the afternoon, the slopes were covered with fluffy fresh snow!
まぁ、とにかく降りました。
小粒ながらも降り続きました。
もう前が見えませんね…。今日は風がなかったので積もりましたぁ~。
It snowed soooooooo much, anyway. Visibility was very low. It wasn't windy, so the snow piled up so quickly and so much.
もともと非圧雪のルート3。
ルート3なんかに行っちゃったらもう腰までのパウダーでしたよ~。
昨日の風の吹き溜まりもあり、積雪計以上のパウダーが!!
これ、午後。午後です! 朝一はさぞよかったでしょう~。
Route 3 is not groomed, so the powder snow piled up on the route 3 was as high as my waist!! Not only the fresh snow, but also the snow piled up the day before made a wall of snow! It was about in the afternoon, so you can imagine how much powder snow we had in the morning. Click the link above to see the condition of the route 3.
そのルート3を降りたらゴンドラ山頂駅。
そちらの1階に入ると甘~い香りが…。
がっつりパウダー滑るとついつい甘いものが欲しくなりますよね~。
この香りには勝てなーい!ついついクレープ屋さんの『PARK HOUSE』さんに行ってしまいました。
写真を撮らせてもらったのは「これでもか!」とボリューム満点の、「アーモンドチョコバナナクリーム」の苺トッピング(700円)!!
これ食べたらもう一滑り、二滑り出来ちゃいますよ。 是非お立ち寄りくださーい!!
If you ski down the route 3, you'll see the gondola summit station. Then, you will smell something sweet. Skiing/snowboarding in the powder snow makes me want to eat something sweet. I couldn't resist... I stopped by "PARK HOUSE" crepe shop. The crepe in the photo is "almond chocolate banana cream" flavor topped with strawberries, which is 700 yen!! This yummy crepe gives you energy to ski/snowboard again and again! We recommend you to stop by the crepe shop!!
0 件のコメント:
コメントを投稿